Moral Motivasyon Etkinlikleri
08 Şubat 2021

Muğla İl Sağlık  Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı koordinatörlüğünde Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  giriş , danışma  ( antre) de ve diyaliz servisinde  hasta ve hasta yakınlarını, çalışan hastane  personellerini stres durumlarından uzaklaştırmak, beklemenin verdiği gerginliği azaltmak,  terapi sağlamak, hastalığa eşlik eden ve birbirini etkileyen fiziksel,sosyal ve psiko-sosyal faktörlerin sebep olduğu duygusal-sosyal baskıyı azaltmak ve  destek sağlamak, kendilerini iyi hissetmelerine yardımcı olmak,hastane personelinin moral motivasyonunu arttırmak için Sıtkı Koçman Üniversitesi Konservatuar öğrencileri tarafından canlı müzik dinletisi (keman , viyola vb. )  yapılmıştır.

• Dinleti1.png
  • Dinleti2.png