Beyin Ölümü Tespiti, Donör Bakımı ve Aile Görüşmesi Sempozyumu
08 Şubat 2021

Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi ile Türk Yoğun Bakım Derneği, Organ Nakli Koordinatörleri Derneği ve Türkiye Organ Nakli Vakfı işbirliği ile düzenlediğimiz "Beyin Ölümü Tespiti, Donör Bakımı ve Aile Görüşmesi  " Sempozyumu 25.09.2019 tarihinde, İl Sağlık Müdürümüz Dr. İskender GENÇER, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Hüseyin BOZDEMİR, Başkan Yardımcısı Dr. Özgür SÖNMEZ, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Nesibe GÖZTAŞI,  Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Müge PADIR,  Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Canan GÜRSOY, İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Organ ve Doku Nakli Koordinatörü İmren YILDIRIM, İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Hekimleri Uz.Dr. Çiler ZİNCİRCİOĞLU ve Uz.Dr.Taner YILDIRIM'ın , ayrıca ilimiz tüm kamu ve özel hastane yöneticileri, uzman hekimleri ve organ doku nakli koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

• ekran.jpg
  • IMG-20190926-WA0047 (1).jpg